Perlina di Nina

Als meisje van 4 jaar was ik al gefascineerd door lingerie en badmode. Wanneer ik op het strand meiden in bikini zag lopen, was mijn aandacht alleen daar nog op gevestigd. Toen ik iemand zag lopen met een "string bikini" zei ik tegen mijn moeder: "Mama! Wat is dat?! Dat wil ik ook!" Vervolgens liep ik de rest van de dag met mijn bikini-broekje 'opgerold' over het strand. 

Als bijbaantje tijdens mijn studie aan TMO Fashion Business School, heb ik gewerkt in een lingeriezaak en genoot ik elk weekend weer van alle prachtige collecties en de ontzettend leuke klanten. Daar is mijn passie voor lingerie nog meer gegroeid! Hier leerde ik ook hoe belangrijk het is om het juiste model en de goede maat te dragen.

Naar mijn mening moet lingerie je een goed gevoel geven en je laten stralen! Een goede pasvorm en fijn materiaal is daarvoor heel belangrijk. Ik heb een aantal van mijn favoriete merken die ik de afgelopen jaren heb ontdekt, benaderd en ingekocht. Deze prachtige items samen, vormen Perlina di Nina.

Omdat elk lichaam prachtig is en iedereen mooie lingerie verdient, probeer ik zoveel mogelijk verschillende maten aan te bieden. Je shopt daarom lingerie vanaf cup A t/m J en in de toekomst hopelijk nog meer.

Meer weten over Lingerie:
E info@perlinadinina.nl
085- 06 02 327

Ga naar de webshop : https://www.perlinadinina.nl/