Massages ByBRUIN

Onze masseur Wim van Dam is gediplomeerd en erg gedreven in zijn vak. Hij streeft ernaar om mensen in staat te stellen hun dagelijkse bezigheden zonder pijn en klachten uit te kunnen laten voeren. Zoals ieder mens uniek is, is ook geen behandeling hetzelfde. Door een persoonlijke aanpak is hij in staat om een behandeling aan te bieden die écht bij je past! 

Meer weten over de behandelingen?
E. massage@ByBRUIN.nl
T. 06 - 54 29 45 61

 

Een afspraak maken kan onderaan deze pagina.
Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak zal er 75% van de behandeling in rekening gebracht worden. Wil je een afspraak wijzigen? Stuur dan een berichtje naar 06 - 54 29 45 61 of een mail naar info@sportmasseurwimvandam.nl .

Sportmassage

Sportmassage is natuurlijk geschikt voor zowel professionele als recreatieve sporters ter behandeling van blessures, maar in feite is sportmassage een gezamenlijke naam voor allerlei soorten massages die onder andere pijnklachten en vermoeidheid terug kunnen dringen. Ook voor bijvoorbeeld klachten als gevolg van een ongeluk, klachten door een onjuiste werkhouding, of andere klachten zoals chronische pijn of hoofdpijn kan sportmassage uitkomst bieden.

30 min: € 42,50
60 min: € 70,- (bij online reservering: 2 x 30 min. reserveren)

Anti stress massage

Bij een anti stress massage ligt de druk en het tempo van de behandeling veel lager dan bij een sportmassage. Een anti stress massage werkt uitsluitend op de buitenste lagen van de spieren.
Het is bij anti stress massage, in tegenstelling tot sportmassage, dus niet de bedoeling om de dieper gelegen spieren te behandelen.
Een anti stress massage is bedoeld om uw spieren op een aangename manier te laten ontspannen.

30 min: € 42,50
60 min: € 70,- (bij online reservering: 2 x 30 min. reserveren)

Hotstone massage

Geniet van een heerlijke Hotstone massage. De massage duurt 1.15 uur en laat je hele lichaam tot rust komen. 

Behandeling: € 75,00 (bij online reservering: 3 x 30 min. reserveren)

Therapeutisch elastisch tapen

Er zijn veel klachten waar elastische tape goed voor ingezet kan worden. Voornamelijk wordt deze tape gebruikt voor het ondersteunen van blessures maar ook voor klachtvermindering (zoals bv hooikoorts klachten) kan deze tape goed worden ingezet.

Voorbeelden van blessures waarvoor de Elastische Tapen goed ingezet kan worden zijn:

  • Zweepslag
  • Shin Splint
  • Hielspoor
  • Schouderklachten
  • Overbelastingsklachten van rug en nek
  • Bloeduitstortingen
  • Oedeem

Prijs is afhankelijk van de toepassing.