Het antwoord is ja. Vanaf 18 jaar mag je bij ons zonnen. Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, mag je nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon!) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd.
Let op! Bij twijfel kunnen wij om je legitimatiebewijs vragen. 

Dat mag, maar hoeft niet. Je kunt bij ons vooraf reserveren of binnen lopen zonder afspraak.

Nee, dat is niet nodig. Wij hebben alles voor je klaarliggen wat je voor, tijdens en na een zonsessie nodig hebt.

Wanneer je voor het eerst bij ons komt zonnen, ben je (wettelijk) verplicht een huidtype analyse formulier in te vullen. Op deze manier weet de zonneconsulente jouw huidtype en kan er een goed en passend advies worden gegeven over welke zonnebank goed bij je past. Zo bereik je het gewenste resultaat zonder verbranding.

Wij adviseren een zonnecosmetica omdat dit bevorderlijk is voor het resultaat. Je zal sneller en dieper bruin worden. Tevens zal je de bruine kleur langer behouden.

Nee, je mag met bepaalde medicijnen zoals de meeste antibiotica niet onder de zonnebank. Jouw huid kan extra gevoelig reageren door de medicijnen waardoor je extra kans heeft op verbranding. Lees daarom de bijsluiter goed of vraag advies aan de dokter voordat je onder de zonnebank gaat. 

Deze plekken noemen wij drukplekken. Wanneer je gaat zonnebanken lig je met jouw volle gewicht op deze plekken. Er vindt dan geen doorbloeding plaats waardoor er geen pigmentatie plaatsvindt. Neem daarom om de 5 minuten een andere houding aan en verplaats de drukplekken zodat alles egaal bruin wordt. 

Ja dat mag, m.u.v. producten van Nifri, Biodermal en huid-oliēn. Wij staan niet achter het resultaat van deze producten en adviseren daarom professionele zonnecosmetica. Wij vertellen u graag waarom.

Dat is afhankelijk van je huidtype. Vraag ons deskundige personeel om advies.

Zonsessies worden ingepland tot sluitingstijd. Dat betekent dat wanneer wij om 17.00 uur sluiten, er om 16.40 uur nog 20 minuten gezond kan worden. 

In verband met de hygiene zijn huisdieren bij ons niet toegestaan.

Wanneer je een tatoeage hebt laten zetten, vraag dan advies aan de tattoeerder betreft zonlicht. Over littekens kan je het beste advies inwinnen bij een dokter of dermatoloog.