Veilig en verantwoord zonnen 

ByBRUIN vindt u alleen zonnebanken van het merk Ergoline. Ergoline is 's werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

ERGOLINE
PRESTIGE BLUEVISION

20 minuten voor € 17,-

Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED's. Ontdek de Ergoline Prestige Bluevision! Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultaten. Voor een direct zichtbaar WOW effect. 

Meer informatie

ERGOLINE
PRESTIGE LIGHTVISION

20 minuten voor € 17,-

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED's verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Meer informatie

ERGOLINE
PRESTIGE 1600

20 minuten voor € 16,-

Met de combinatie van UV en rood licht maakt de Prestige 1600 een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Door de Personal Sunstyle kan elke klant door het indrukken van de keuzetoets zijn persoonlijke gewenste kleur ontvangen. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief 3D-Sound met Bluetooth®,  Climatronic Plus & Aqua Fresh en Aroma bieden pure ontspanning tijdens het zonnen.

Meer informatie