ERGOLINE BLUEVISION

TOT 20 MINUTEN VOOR € 18.-

Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED's. Ontdek de Ergoline Prestige Bluevision! Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultaten. Voor een direct zichtbaar WOW effect. 

Met Personal Sunstyle kunt u kiezen uit drie individuele bruiningsprogramma's - van sensitive tot intensive. De standaard comfortinstellingen, waaronder Climtatronic PLUS, Surround Cooling PLUS, Cinematic Sound, Voice Guide en Aqua Fresh & Aroma garanderen een maximaal bruiningscomfort voor zelfs de meest veeleisende zonner.

Direct reserveren
INTENSIVE TANNING Activating Light Technology

Met Activating Light Technology zijn bijzonder intensieve bruiningsresultaten gegarandeerd.

PERSONAL SUNSTYLE Sensitive tot intensive

Een persoonlijke bruining met één druk op de knop! Elke gebruiker selecteert eenvoudig zijn eigen bruiningservaring van sensitive tot intensive.

UV LED SHOULDER TAN Perfecte all-round bruining

De combinatie van UVA-LED's en nieuwe UVB-compacte lampen staat garant voor een intensieve all-round-bruining. Voor een bijzonder intensieve bruining - ook op de schouders.

Gelijkmatige verkoeling van top tot teen

3-zone ventilatie
Wereldwijd uniek: 3-zone automatische ventilatie. Lichaam- en gezichtsventilatie kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Surround Cooling
Zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom, die doet denken aan een koele zeebries. Daarbij is Surround Cooling stiller dan ooit.

Climatronic Plus
Comfort temperatuur met krachtige airconditioning en verwarming. In de gesloten binnenruimte wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

ERGOLINE PRESTIGE LIGHTVISION

20 minuten voor € 18,-

Meer informatie
ERGOLINE PRESTIGE 1600

20 minuten voor € 17,-

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 13.00 - 21.00
Dinsdag 09.00 - 21.00
Woensdag 09.00 - 21.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Heeft u vragen?

Wij vinden het belangrijk dat u verantwoord en op de juiste manier gebruik maakt van onze zonnebanken. Twijfelt u of dat u door omstandigheden of uw gezondheid wel mag zonnen?

T: 0317-781000
info@ByBRUIN.nl