ERGOLINE
PRESTIGE LIGHTVISION

20 minuten voor € 18,-

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED's verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Direct reserveren
VERZORGDE HUID Beauty Light Complete

Meer dan 200 krachtige LED's en 14 smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Voor een stralende teint en een zachte huid.

PERSONAL SUNSTYLE Sensitive tot intensive

Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met Personal Sunstyle is de Prestige Lightvision altijd de perfecte keuze.

LED SHOULDER TAN Perfecte bruining rondom

De wereldwijd unieke combinatie van Beauty Light LED's, nieuw ontwikkelde UVA-LED's en een nieuwe UVB-compacte lamp staat garant voor een intense bruining met extra huidverzorging dankzij het uitgebalanceerde lichtspectrum, ook in de schouders.

Gelijkmatige verkoeling van top tot teen

3-zone ventilatie
Wereldwijd uniek: 3-zone automatische ventilatie. Lichaam- en gezichtsventilatie kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Surround Cooling
Zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom, die doet denken aan een koele zeebries. Daarbij is Surround Cooling stiller dan ooit.

Climatronic Plus
Comfort temperatuur met krachtige airconditioning en verwarming. In de gesloten binnenruimte wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

ERGOLINE BLUEVISION

20 minuten voor € 18,-

Meer informatie
ERGOLINE PRESTIGE 1600

20 minuten voor € 17,-

Meer informatie